Laser za meka tkiva

Laser EPIC- najnovija laserska inovacija iz Biolase-a

U Poliklinici za ortodonciju, stomatološku protetiku i zubotehnički laboratorij “dr. Percač”, u svakodnevnom radu, koristi se laser Epic iz Biolase-a. To je jedini diodni laser kod kojeg su sadržana tri jedinstvena načina rada (terapije):

  • 1. kirurgija mekih tkiva
  • 2. izbjeljivanje
  • 3. smanjivanje bolova

Jedan od najviše obećavajućih aspekata laserske stomatologije je mogućnost rada sa manje anestetika te manje štete na tkivu. Rezultat toga je poboljšana ugoda pacijenta te bolje zacjeljivanje tkiva.

Kirurgija mekog tkiva

Epic nudi najprecizniju kontrolu rezanja tkiva. Reže meko tkivo čišće, s više hemostaza i bez neugode za pacijenta. Osim toga, uključuje terapiju afti, ulcera i herpex simplexa, parodontološku terapiju i endoterapiju sa vrhunskim rezultatima. Za razliku od klasičnog kirurškog tretmana(skalpelom) nakon terapije laserom nema postoperativnih bolova.

Izbjeljivanje

Epic je idealno rješenje za izbjeljivanje zubi. Istraživanja su pokazala da može izbijeliti cijelu čeljust u ordinaciji za nekoliko nijansi u samo 20 minuta tretmana.

Ekskluzivna terapija smanjivanja boli

Uz pomoć specijalno konstruiranih nastavaka moguće je tretirati veće površine u svrhu smanjivanja bolova u području čeljusnog zgloba te kod bolnih ispada ličnih živaca(neuralgija n. trigeminusa, pareza n. facialisa)

Osoblje ordinacije


SREĆKO PERCAČ
doktor dentalne medicine, specijalist ortodoncije


SANDRA ŠESTAK KRALJEVIĆ
doktorica dentalne medicine


ZRINKA PUTAREK
doktorica dentalne medicine


LEONARD BERGOVEC
doktor dentalne medicine, specijalist oralne kirurgije


VLASTA KOSTEL
dentalna asistentica


PETRA TUŠEK
dentalna asistentica


VJEKOSLAVA JALŠOVEC
dentalna tehničarka


SONJA BIBER
dentalna tehničarka


LUKA MUNĐAR
diplomirani laboratorijski zubni protetičar