Pravila privatnosti i zaštita podataka

Zaštita Vaše privatnosti nam vrlo je važna.

Ova pravila zaštite privatnosti objašnjavaju koje podatke prikupljamo i kako ih upotrebljavamo dok pristupate sadržaju na našim web stranicama.

Osobni podaci

Osobni podaci su oni podaci koji mogu Vas identificirati, kao što su ime i prezime, telefonski broj, email adresa…

Poliklinika za ortodonciju, stomatološku protetiku, oralnu kirurgiju i zubotehnički laboratorij “Dr.Percač” (ZAVNOH-a 31, Čakovec; OIB: 36685579928) putem svoje internetske stranice neće prikupljati nikakve osobne podatke koji bi omogućili Vašu osobnu identifikaciju osim u slučajevima kada nam ih vi dobrovoljno odlučite dati (npr. prilikom slanja e-mail poruke na naš kontakt e-mail,  putem kontakt forme i sl.), odnosno, date svoj pristanak ili ukoliko nije drugačije propisano mjerodavnim zakonima i propisima za zaštitu vaših osobnih podataka.

Svrha korištenja podataka

Slanjem e-maila na naš kontakt e-mail ili korištenjem kontakt forme putem naše web stranice prikupljamo samo nužne (osnovne podatke) kako bi bili u mogućnosti točno odgovoriti na Vaše upite te ćemo koristiti samo podatke koje nam svojevoljno date.

Vaše osobne podatke na našoj Internet stranici prikupljamo putem kontakt forme na stranici Kontakt. Osobni podaci koje prikupljamo u toj formi su ime i email adresa. Prije unosa podataka, Poliklinika za ortodonciju, stomatološku protetiku, oralnu kirurgiju i zubotehnički laboratorij “Dr.Percač” (ZAVNOH-a 31, Čakovec; OIB: 36685579928) je posjetitelju omogućio da bude informiran o svim potrebnim informacijma vezano na zaštitu osobnih podataka, te da svojim aktivnim pristankom (privolom) potvrdi da je suglasan sa korištenjem njegovih osobnih podataka u svrhu koja je izričito navedena.

Čuvanje i pohrana informacija

Poliklinika za ortodonciju, stomatološku protetiku, oralnu kirurgiju i zubotehnički laboratorij “Dr.Percač” (ZAVNOH-a 31, Čakovec; OIB: 36685579928) jamči da sve osobne podatke posjetitelja koristi samo u svrhe koje su istome navedene prije izražavanja suglasnosti, te da ih ne dostavlja bilo kakvim trećim osobama.

Kolačići

Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama.

Kolačići se ne mogu dodijeliti određenoj osobi i ne sadrže osobne podatke.

Kolačići koje koristimo:

Vrsta Naziv Namjena Trajanje
Vlastiti cookie_notice_accepted Pohranjivanje odluke o korištenju kolačića 1 godina
Vlastiti qtrans_front_language Pohranjivanje odluke o odabiru jezika stranice 1 godina
Vanjski _ga, _gat, _gid, collect, Za statistiku pregledavanja stranica – Google Analytics do 2 godine
Vanjski NID, SID Omogućuju funkcioniranje Google Maps karte do 2 godine

 

Kako onemogućiti kolačiće?

Isključivanjem kolačića odlučujete da li hoćete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem računalu. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Za informacije o postavkama kolačića, odaberite web-preglednik koji koristite:

Chrome 
• Firefox 
• Internet Explorer 9
• Internet Explorer 7 i 8
• Opera (stranica na engleskom jeziku)
• Safari (stranica na engleskom)

Ako onemogućite kolačiće,nećete moći koristiti neke od funkcionalnosti na Internet stranici www.percacstom.com. Klikom na “Ne slažem ” onemogućiti ćete kolačiće vezane za Google Analytics, u slučaju da ih želite ponovno aktivirati kliknite Prikaži obavjest o kolačićima

Izmjene i dopune pravila o privatnosti

Zadržavamo pravo izmijeniti i dopuniti ova Pravila privatnosti u bilo kojem trenutku, bez davanja bilo kakve posebne obavijesti zainteresiranim osobama. Iz navedenog razloga preporuča se svim zainteresiranim osobama i korisnicima da redovito provjeravaju sadržaj ove Izjave radi informiranosti oko ažurnog sadržaja Pravila o privatnosti.

Pitanja i komentari

Odgovoriti ćemo na razumne zahtjeve za revidiranje vaših osobnih podataka i za ispravljanje, dopunu ili brisanje. Ako imate bilo kakvih pitanja o politici zaštite podataka o privatnosti (npr. zahtjev da se revidiraju i ažuriraju vaši osobni podaci), molimo vas da kliknete na Kontakt gdje ćete naći informacije kako nas kontaktirati.